Ναυάγιο με Κόκε

Ναυάγιο με Κόκε

Απόστολος Παγώνης
Ναυάγιο με Κόκε

bet365

Τελικά δεν το θέλει η μοίρα, Άρης και Κόκε να πορευτούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν με τον Γιάννη Κόντη να κάνει λόγο για νέα προσέγγιση το Καλοκαίρι.

Δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Σέρχιο Κόκε και η ΠΑΕ Άρης βρέθηκαν μια ανάσα πριν από την συμφωνία, όμως και τις δύο φορές το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. «Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη» τόνισε σε συνέντευξή του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, για να συμπληρώσει: «Διαβάζω παντού ότι τρέχει να προλάβει το χρόνο ο ΑΡΗΣ. Οι μεταγραφές δεν γίνονται με βάση αυτά που γράφονται αλλά με βάση των αναγκών της ομάδας και τα θέλω της διοίκησης. Μπορούμε να γράψουμε τον οποιοδήποτε στην ομάδα και του βγάλουμε δελτίο όταν θα έχουμε ενημερότητα. Μπορώ να πω στον κόσμο ότι ο Κόκε έδειξε τεράστια διάθεση να παίξει στον ΑΡΗ αλλά υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Τη συμφωνία με τη Λέγκια την χάλασε ο ίδιος για να επαναδιαπραγματευθεί με τον ΑΡΗ. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν επέτρεψαν να έρθει αλλά δεν μπορούμε να τα πούμε όλα».

Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων του Σέρχιο Κόκε με τους ανθρώπους του Άρη ο Ισπανός ανέβασε ένα σχόλιο στην προσωπική σελίδα στο facebook, τονίζοντας ότι: «Θα είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή. Τώρα δεν είναι δυνατό να συμβεί, αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούμε και οι δύο πλευρές, ώστε ο Κόκε να παίξει στον Άρη. Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών το πίστευα, ρίσκαρα και την καριέρα του, αλλά το έκανα για την αγάπη μου. Τέλος πάντων, δεν θέλω να ξανακλάψω... Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα, θα την υποστηρίζω σαν να έπαιζα κι εγώ σ' αυτήν. Και θα σας δω όλους όσο πιο σύντομα γίνεται».

3.20 πληρώνει στην vistabet το διπλό του Άρη στη Ξάνθη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα