Πρώτη για Ακαλέ

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη για Ακαλέ

bet365

Ο Κάνγκα Ακαλέ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναιτωλικού λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Απόντες, οι Ρότσα, Ετζενγκέλε, Βιντάλ. Ατομικό ο Κούσας.

Σήμερα το πρωί έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι, και λίγη ώρα αργότερα ο Κάνγκα Ακαλέ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναιτωλικού, καθώς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο γκρουπ.

Σε απόδοση 2.50 στην vistabet η νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρόμητου

Αντίθετα, απουσίασαν οι Αντρέ Ρότσα και Γουίλιαμ Ετζενγκέλε, καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση, καθώς και ο Βιντάλ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την Αγγλία. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κούσας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση το μεσημέρι (15:00) στο Emileon SportCenter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα