Ρελάνς με Χλεμπ! (vid)

Ρελάνς με Χλεμπ! (vid)

Ρελάνς με Χλεμπ! (vid)

bet365

Το gazzetta.gr πρώτο στις 23.32 έγραψε για την «βόμβα» Αλεξάντερ Χλεμπ στον Ολυμπιακό, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ! Aνοιχτό για 2η μεταγραφή, αποχωρεί ο Μόνχε

Τα σενάρια των τελευταίων ωρών έχουν φουντώσει και θέλουν τον Αλεξάντερ Χλεμπ να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και το καλοκαίρι, ωστόσο είχε δοθεί δανεικός στη Βόλφσμπουργκ. Ο Λευκορώσος κεντρικός χαφ δεν έπεισε τον Μάγκατ, επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο είναι εκτός πλάνων. Για την απόκτησή του έχει ενδιαφερθεί τόσο η ΚΠΡ όσο και η Τβέντε, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τους Καταλανούς και βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά. Oι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr κάνοντας λόγο πως είναι σε επαφές μαζί του, ενώ όλα δείχνουν πως το πρωί της Τρίτης θα είναι στην Αθήνα για την ολοκλήρωση του deal.

Η εμπειρία της Βόλφσμπουργκ

Ο Χλεμπ δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι στους «Λύκους», ωστόσο το στυλ παιχνιδιού τους, αλλά και τραυματισμοί δεν τον βοήθησαν να εγκλιματιστεί. Μέσα σε λίγους μήνες... προλαβαίνει να κάνει 4 συμμετοχές και να σκοράρει ένα τέρμα, ωστόσο ο Μάγκατ είχε πάρει την απόφασή του να τον αφήσει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χλεμπ προτάθηκε από τα μέσα Δεκέμβρη στους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, αφού οι ερυθρόλευκοι έψαχναν παίκτη πιο έτοιμο από τον Λευκορώσο. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι περιπτώσεις των Λούτσο, Φορμίκα και Ματσάντο δεν καρποφόρησαν και ο Λευκορώσος έμεινε ελεύθερος από τη Μπάρτσα, οι Πειραιώτες κινήθηκαν γρήγορα και φέρεται να έχουν προλάβει την Τβέντε!

Επιθυμία Βαλβέρδε

Η περίπτωση του Χλεμπ μπορεί να μην βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ήταν... αδιάφορη η περίπτωσή του. Μάλιστα, ο Λευκορώσος φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις από Ολλανδία και Αγγλία και αιτία ήταν ο... Βαλβέρδε, τον οποία και εκτιμά. Οι δυο πλευρές είχαν επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, ο 31χρονος μέσος είναι σε καλή κατάσταση, έχει κίνητρα και φυσικά ο Βάσκος γνωρίζει καλά πως μπορεί να προσφέρει αρκετά.

«Λυπάμαι, αλλά τραυματίζεται...»

Ο Φέλιξ Μάγκατ πάντως σε δηλώσεις του παρουσιάστηκε στεναχωρήμενος για την αποχωρήσή του λέγοντας: «Είναι πραγματικά λυπηρό, θα ήθελα να τον κρατήσω στη Βόλφσμπουργκ, αλλά έχει συνέχεια προβλήματα τραυματισμών» και φυσικά στον Ολυμπιακό πριν την ολοκλήρωση του deal, θα γίνουν οι απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, αν και ο ίδιος διαβεβαίωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να προσφέρει.

Αποχωρεί ο Μόνχε

Ο Βισέντε Μόνχε όλα δείχνουν πως θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με πιθανότερο προορισμό την Αργεντινή, ώστε να απελευθερωθεί θέση ξένου για τον Χλεμπ, μιας και ο Φέισα υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Λευκορώσος μπορεί να παίξει το ίδιο καλά τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα, ενώ ο Αργεντίνος αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του.

Δανεικός ο Καζίμ;

Εκτός από τον Χλεμπ ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί για ακόμα μια μεταγραφή, αφού στόχος είναι τα άκρα, ενώ είναι πολλές οι φήμες που κάνουν λόγο για επιστροφή στην περίπτωση του Ματσάντο. Βέβαια, στη λίστα υπάρχουν παίκτες από Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία, ενώ οι Τούρκοι έκαναν λόγο και για τον Καζίμ Ριτσαρντς της Γαλατά (έναντι 900.000 ευρώ), και οι τελευταίες ώρες πριν το τέλος των μεταγραφών θα έχουν αρκετή δόση αγωνίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα