Μένει ο Σηφάκης
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, και τα μέλη του ΔΣ είχε σήμερα ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο γκολκίπερ του Άρη βρισκόταν στο εξωτερικό για την αποθεραπεία του και είχε καταθέσει προσφυγή στην ΕΠΟ ζητώντας τα δεδουλευμένα του.
Όμως, οι δυο πλευρές τα βρήκαν, ο 27χρονος πήρε την υπόσχεση ότι θα λάβει τα χρωστούμενα (μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καθόλου χρήματα) και απέσυρε την προσφυγή του. Έτσι, θα παραμείνει στους «κίτρινους» μέχρι και το προσεχές καλοκαίρι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
