«Μένει ΠΑΟΚ ο Λαζάρ»

«Μένει ΠΑΟΚ ο Λαζάρ»

«Μένει ΠΑΟΚ ο Λαζάρ»

bet365

Οι Ρουμάνοι στέλνουν τον Λαζάρ στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Κοσταντίν Ζότα διαψεύδει μέσα από το gazzetta.gr!

Oι Ρουμάνοι επιμένουν και μιλούν για επιστροφή του Λαζάρ στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας... διαψεύδει τα σενάρια τονίζοντας πως τον Γενάρη ο σύλλογος του δεν θα κάνει καμία κίνηση. «Δεν είναι αλήθεια πως θα κινηθούμε για τον Λαζάρ, αφού για μας η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε. Αποκτήσαμε τον παίκτη που θέλαμε για το κέντρο και δεν θα προβούμε σε κίνηση για την απόκτηση του Λαζάρ. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν θα κάνουμε κάτι...» είπε ο Κοσταντίν Ζότα, με τους συμπατριώτες του να λένε πάντως πως υπάρχει παραθυράκι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα