Η... παρέλαση έμεινε στα πρωτοσέλιδα!

Η... παρέλαση έμεινε στα πρωτοσέλιδα!

Gazzetta team
Η... παρέλαση έμεινε στα πρωτοσέλιδα!

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε προαναγγείλει... παρέλαση μεταγραφών τον Ιανουάριο, ωστόσο αρκέστηκε στον Κάρολ και στην επιστροφή του Ντιόγκο. Το gazzetta.gr θυμίζει τα ονόματα που «έπαιξαν» στα πρωτοσέλιδα.

Το τελευταίο δίμηνο πάνω από 60 ονόματα παικτών φιγούραραν στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, ως υποψήφιοι στόχοι των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είχε στρέψει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού μέσου που θα παίζει και στη δεξιά πτέρυγα, αλλά και ενός επιθετικού.

Για τον «άσο» οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μεγάλο βάρος από την ξένη αγορά στον Αντρέας Ίσακσον της Αϊντχόφεν και στον Κάρλος Καμενί. Ωστόσο, ο πρώτος αποφάσισε να μείνει στην ομάδα του και ο δεύτερος προτίμησε τη Μάλαγα. Από την ελληνική αγορά Ο Μιχάλης Σηφάκης έδειξε να έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέληξαν τελικά στον Ρόι Κάρολ του ΟΦΗ.

Για τη θέση του μέσου αυτό το δίμηνο (Δεκέμβρης-Ιανουάριος) υπήρξε μια παρέλαση δεκάδων ονομάτων. Από τον Αντρέι Αρσάβιν, τον Τόμας Ροσίτσκι, τον Γιοάν Γκουρκίφ ως τον Τακάσι Ινούι και τον Ουσάμα Νταραγκί! Οι περιπτώσεις που έδειξε να ασχολείται πιο σοβαρά ο Ολυμπιακός πάντως, ήταν των Γκαέλ Κακουτά που κατέληξε στη Ντιζόν, του Λούτσο Γκονζάλες που οδεύει στην Πόρτο και στον Μάουρο Φορμίκα, τον οποίο η Μπλάκμπερν δεν ήθελε να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μην κινηθούν για την απόκτηση μέσου.

Τέλος υπήρξε η σκέψη για την απόκτηση ενός επιθετικού με το όνομα του Νικολάς Ανελκά να ξεχωρίζει από αυτά που βγήκαν στο προσκήνιο, ωστόσο μετά την επιστροφή του Ντιόγκο από τη Βραζιλία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκριναν ότι το κενό στη συγκεκριμένη θέση καλύφθηκε. Ουσιαστικά οι πρωταθλητές Ελλάδας προχώρησαν σε μία μόνο μεταγραφή, αυτή του Ρόι Κάρολ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα ονόματα που «έπαιξαν» στα πρωτοσέλιδα των τελευταίων δύο μηνών

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ρόι Κάρολ (ΟΦΗ), Ντάριο Κρέσιτς (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Σάνθ Χακόμπο (Αστέρας Τρίπολης), Εντουάρντο (Μπενφίκα), Τσαρλς Ιτάνζ (Ατρόμητος), Τόμας Κούστσακ (Μάντσεστερ Γ.), Μαριάνο Αντούχαρ (Κατάνια), Κάρλος Καμενί (Μάλαγα), Γκιγιέρμο Οτσόα (Αζαξιό), Αντρέας Ίσακσον (Αϊντχόφεν), Σέρτζιο Ασένχο (Ατλέτικο Μαδρίτης)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος)

ΜΕΣΟΙ: Μασάδο (Τουλούζ), Μάουρο Φορμίκα (Μπλάκμπερν), Γιουσούφ Εμσακνί (Εσπεράνς), Έντερσον (Λιόν), Χάρις Μεντουνχάνιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ανδρέας Σάμαρης (Πανιώνιος), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ξάνθη), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος), Μίλος Κράσιτς (Γιουβέντους), Μαρκ Γκονζάλες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λεονάρντο (ΑΕΚ), Εμιλιάνο Αρμεντέρος (Σεβίλλη), Λουίς Χιμένεθ (Αλ Αχλί), Αντρές Χιμένεθ (Μπολόνια), Έντσο Πέρεζ (Μπενφίκα), Λούτσο Γκονζάλες (Μαρσέιγ), Τόμας Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Μάριο Σαντάνα (Νάπολι), Βάλτερ Μπίρσα (Τζένοα), Βάλντο (Λεβάντε), Γιοάν Γκουρκίφ (Λιόν), Ουσάμα Νταραγκί (Εσπεράνς), Ζάντσον (Σαχτάρ), Εστεμπάν Γκρανέρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερνάντο Μπελούτσι (Πόρτο), Αουγκούστο Φερνάντες (Βελέζ), Μάρκο Μαρκιόνι (Φιορεντίνα), Γκαέλ Κακουτά (Ντιζόν), Αντρέι Αρσάβιν (Άρσεναλ), Πέδρο Ρίο (Χετάφε), Χαβιέ Καμούνιας (Βιγιαρεάλ), Τακάσι Ινούι (Μπόχουμ), Αντελίνο Βιεϊρίνα (Βόλφσμπουργκ), Νίκολας Λοδέιρο (Άγιαξ), Απόνιο (Μάλαγα), Ντόουγκλας (Γκρέμιο), Μάξι Ροντρίγκεζ (Λίβερπουλ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κάλο Ούτσε (Ξαμάξ), Κάρλος Βέλα (Άρσεναλ), Μούσα Ντεμπελέ (Φούλαμ), Βαλερί Μποζίνοφ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Μπόσκο Γιάνκοβιτς (Τζένοα), Κανγκά Ακαλέ (Λεκβίγια), Ραούλ Γκαρσία (Οσασούνα), Μλάντεν Πέτριτς (Αμβούργο), Αρτίθ Αντούριθ (Βαλένθια), Νικολάς Ανελκά (Τσέλσι)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα