Βρήκε τον δικό του Santa Claus (vids)

Βρήκε τον δικό του Santa Claus (vids)

Gazzetta team
Βρήκε τον δικό του Santa Claus (vids)

bet365

Τα Χριστούγεννα πέρασαν όμως ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον δικό του Άι Βασίλη στο πρόσωπο του Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, κάθε δύο ματς σκοράρει!

Ο 23χρονος επιθετικός είναι η φετινή αποκάλυψη του ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων και με τα γκολ που πετυχαίνει διατηρεί την ομάδα του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Συνολικά ο Αθανασιάδης έχει πετύχει 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σε 15 αγώνες και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση του «δικέφαλου» στην επίθεση.

Ο χορός των γκολ του νεαρού επιθετικού άνοιξε την 3η αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Πανιωνίου, όταν στο 16΄ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Ο Αθανασιάδης έδειξε να ζεσταίνεται καλά μετά το γκολ του στη Νέα Σμύρνη και την αμέσως επόμενη αγωνιστική (4η) σκόραρε ξανά, το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Το επόμενο γκολ του 23χρονου άσου άργησε καθώς σημειώθηκε την 12η αγωνιστική στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 17΄ ισοφάρισε το γκολ του Μπακαγιόκο.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική (13η) ο Αθανασιάδης βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο στην Τούμπα. Η ομάδα του κέρδισε 3-1 με τον Κλάους να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Το επόμενο χτύπημα ήρθε την 15η αγωνιστική και μάλιστα ήταν διπλό. Με δύο γκολ στο 49΄ και 84΄ ο Αθανασιάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην εντός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Την 18η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στη Θεσσαλονίκη και ο Αθανασιάδης με ένα γρήγορο γκολ στο 10΄ κατάφερε να δώσει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

http://www.youtube.com/watch?v=Yq29ghyQKZo

Το όγδοο γκολ του Αθανασιάδη στο φετινό πρωτάθλημα σημειώθηκε στο 66΄ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας επιθετικός με αυτό το τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα