Κάσας: «Δάσκαλος ο Φερέιρα»

Κάσας: «Δάσκαλος ο Φερέιρα»

Gazzetta team
Κάσας: «Δάσκαλος ο Φερέιρα»

bet365

Ο Μαρσέλο Κάσας περιμένει την ευκαιρία από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Παραγουανός άσος χαρακτήρισε δάσκαλο τον Πορτογάλο προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως αισθάνεται στον Παναθηναϊκό: "Είμαι μια χαρά. Τώρα είμαι τραυματίας, αλλά δουλεύω ώστε να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Θέλω όταν συμβεί να δώσω το 100%. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό"

Για το εάν ήταν δύσκολη η προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Ήταν δύσκολα, αλλά είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο μόνο εκεί"

Για τον Φερέιρα: "Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μιλάω με τους προπονητές και τους παίκτες και νιώθω καλά. Είναι δάσκαλος ο Φερέιρα. Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι παίκτες μαθαίνουμε από αυτόν".

 

Για τον Ρότσα: "Είναι σίγουρα σημαντικό να τον έχω δίπλα μου. Είναι πολύ καλό το ότι με βοηθάει και μιλάμε την ίδια γλώσσα. Σε κάθε αγώνα με τους νέους δουλεύω πολύ.

Για το πρότυπο του: "Μου αρέσει πολύ ο Μπουμσόνγκ. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Έχει πολύ δυνατή κεφαλιά και σκοράρει συχνά"

Για την Εθνική Παραγουάης: "Θέλω να δουλέψω εδώ και να παίξω. Αν τα καταφέρω γιατί όχι κάποια μέρα να παίξω και στην Εθνική. Θα ήταν πολύ καλό αυτό για μένα"

Για το εάν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: "Είμαι χαρούμενος επειδή πάμε καλά. Θεωρώ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα και έχουμε μεγάλη ευκαιρία για να το κάνουμε

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και η Δόξα θα περιμένει πίσω. Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα