Ορμπάιθ: «Μπορούμε να το πάρουμε»
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη ανέφερε: «Η ομάδα έπαιξε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο πριν, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη».
Για τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις περισσότερη ευστοχία, αλλά όταν η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, αργά η γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ.
Είμαστε μια ομάδα στην οποία αρέσει να κερδίζει. Αυτός είναι ο στόχος μας με όποιον και να παίζουμε».
Αν μπορεί να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και ναι. Ξέρουμε πολύ καλά πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε γι' αυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
