Βαλβέρδε: Θέλω έτοιμο παίκτη...

Βαλβέρδε: Θέλω έτοιμο παίκτη...

Δημήτρης Τομαράς
Βαλβέρδε: Θέλω έτοιμο παίκτη...

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στα μεταγραφικά ζήτησε έναν έτοιμο παίκτη ενώ έκανε θετικά σχόλια για τον Ρόι Κάρολ.

Ερωτηθείς για τον Κάρολ και την πιθανότητα να γίνει μία ακόμα μεταγραφή ο Βαλβέρδε υποστήριξε ότι "ο Κάρολ ενσωματώθηκε στην ομάδα μας. Είναι ένας γκολκίπερ με αρκετή εμπειρία. Θα μας βοηθήσει καθώς ο Κοστάντσο διέκοψε την συνεργασία του με την ομάδα. Έμεινε μία θέση κενή, την οποία κάλυψε ο Κάρολ.

Ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Όσον αφορά στο εάν θα υπάρξει νέα μεταγραφή θα το δούμε αυτό τις επόμενες μέρες. Θα δούμε εάν υπάρξει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει. Εμένα θα μου άρεσε να είναι ένας παίκτης έτοιμος. Ένας παίκτης που εγγυημένα θα μας βοηθήσει. Ο σύλλογος δουλεύει πάνω σε αυτό και μέχρι τις 31 Γενάρη θα δούμε τι θα γίνει".

Σχετικά με το ματς με τον Εργοτέλη σχολίασε ότι "κερδίσαμε σήμερα. Πιστεύω ότι από το πρώτο μέρος είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Παρόλα αυτά ο αντίπαλος δημιούργησε κίνδυνο γιατί έχει καλούς παίκτες στην επίθεση. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με την οποία δυσκολευόμαστε πάντα.

Από το πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του παίκτη του Εργοτέλη όλα έγιναν πιο εύκολα και βάλαμε το πρώτο γκολ. Ύστερα από την δεύτερη αποβολή άνοιξε το ματς. Σκοράραμε άλλες δύο φορές και κερδίσαμε".

Για το πρόβλημα που υπάρχει στο τελείωμα των φάσεων ο Ισπανός τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως παίζουμε καλά. Θέλουμε όμως μεγαλύτερη επιτυχία στο τελείωμα των φάσεων. Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις την μπάλα από το ένα τέρμα στο άλλο και να μην μπορείς να βάλεις γκολ".

Όσον αφορά στην επάνοδο των τραυματιών και το πόσο αυτή θα βοηθήσει υπογράμμισε: "Η αλήθεια είναι πως τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Ελπίζουμε πως με την επιστροφή των τραυματιών θα βοηθηθούμε και θα συνεχίσουμε δυνατά τον Φεβρουάριο".

* Ο Ολυμπιακός θα έχει προπόνηση το πρωί της Κυριακής και την Δευτέρα θα υπάρξει ρεπό. Νεότερο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα δεν ανέκυψε.

* Την Τετάρτη θα υπάρξει εκδήλωση της Samsung για τον Ολυμπιακό σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Μία εκδήλωση που θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα