«Σκάει» βόμβα στον Ολυμπιακό

«Σκάει» βόμβα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
«Σκάει» βόμβα στον Ολυμπιακό

bet365

Εξελίξεις αναμένονται κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και στην προσπάθεια απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Η νεότερη εξέλιξη με την περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα είναι ότι η Μπλάκμπερν θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο κρατούν ακόμα ανοιχτό το ζήτημα και δεν αποκλείεται να κάνουν πρόταση για απευθείας αγορά του παίκτη.

Εκτός από τον Αργεντινό άσο της αγγλικής ομάδας εξετάζονται ακόμα μία με δύο περιπτώσεις. Την Τετάρτη (25/1) βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο δύο ξένοι μάνατζερ. Στο μεταξύ από την Πορτογαλία προέκυψαν δύο ακόμα ονόματα αυτά των Έντσο Πέρες της Μπενφίκα και τον Γιανίκ Ντιαλό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα