Ετοιμάζουν την μεταγραφική... αντεπίθεση!

Ετοιμάζουν την μεταγραφική... αντεπίθεση!

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζουν την μεταγραφική... αντεπίθεση!

bet365

Στον Ολυμπιακό οι επαφές των ιθυνόντων της ομάδας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ατζέντηδες και μέλη του τμήματος σκάουτινγκ είναι συνεχείς με στόχο την μεταγραφική... αντεπίθεση. Στόχος να κλείσουν δύο παίκτες μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Για Τρίτη πηγαίνει του Ρόι Κάρολ.

Κάρολ και Φορμίκα...

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζουν με πυρετώδεις πλέον ρυθμούς το έδαφος για τα μεταγραφικά χτυπήματα της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Βαλβέρδε, τους σκάουτερ της ομάδας και διάφορους μάνατζερ. Στην παρούσα φάση ο Ρόι Κάρολ παραμένει το φαβορί για τον Νο2 γκολκίπερ στον σύλλογο.

Ήδη έχουν γίνει επαφές των δύο πλευρών και εφόσον όλα πάνε καλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ θα κλείσει την Τρίτη. Επίσης οι παράγοντες των ερυθρολεύκων θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν δικό τους τον Μάουρο Φορμίκα, κάτι που βέβαια δεν είναι διόλου εύκολο.

Παρακολουθούν την υπόθεση Λεονάρντο

Εκτός αυτού νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως παρακολουθείται η περίπτωση του Λεονάρντο που έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο χαφ. Βέβαια οι παράγοντες της πειραϊκής ΠΑΕ κοιτάζουν και άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Στόχος τους είναι να κάνουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας δύο μεταγραφές. Στον Ολυμπιακό προτίθενται να ενισχυθούν στις θέσεις των πορτιέρο, κεντρικού χαφ αλλά και δεξιού χαφ. Πάντως υπάρχει ακόμα περίπτωση να μην γίνει κίνηση για κεντρικό χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα