«Δεν φεύγει τώρα ο Λέτο»

«Δεν φεύγει τώρα ο Λέτο»

Νίκος Αθανασίου
«Δεν φεύγει τώρα ο Λέτο»

bet365

Oι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Φερνάντο Κοσεντίνο θα έχει ραντεβού με την Νάπολι για τον Λέτο, με τον ατζέντη του Αργεντινού να ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr πως «τώρα δεν φεύγει ο Λέτο»!

O Σεμπάστιαν Λέτο συνεχίζει να βρίσκεται στον... αφρό των δημοσιευμάτων, όσον αφορά το επόμενο βήμα της καριέρας του μακριά από τον Παναθηναϊκό. Οι Ιταλοί, μάλιστα, αναφέρουν πως το βράδυ της Δευτέρας ο ατζέντης του, Φερνάντο Κοσεντίνο, θα συναντηθεί στη Ρώμη με ανθρώπους της Νάπολι.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κοσεντίνο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Λέτο αλλά επί της ουσίας άνοιξε την πόρτα για το καλοκαίρι, τονίζοντας πως «δουλεύει» την μεταγραφή του πελάτη του ενόψει καλοκαιριού!

«Δεν έχω κάποιο ραντεβού με τους ανθρώπους της Νάπολι. Το σίγουρο είναι πως ο Σεμπάστιαν δεν πρόκειται να φύγει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Δεν το θέλει εκείνος, δεν το θέλει ούτε και η ομάδα, στην οποία είναι πολύ σημαντικός. Βέβαια, δέχομαι κρούσεις για τον παίκτη μου, δουλεύουμε ενόψει του καλοκαιριού μια πιθανή μετακίνηση και νομίζω πως αυτό θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα