«Ερυθρόλευκη» αντεπίθεση παντού!

«Ερυθρόλευκη» αντεπίθεση παντού!

Gazzetta team
«Ερυθρόλευκη» αντεπίθεση παντού!

bet365

Μεταμεσονύχτια σύσκεψη έγινε στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια και αποφασίστηκε αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξω φρενών, τονίζοντας ότι δεν χαρίζει το πρωτάθλημα.

Η διαιτησία του Κωνσταντινέα έκανε όλους στον Ολυμπιακό έξαλλους και το επικοινώνησαν αυτό με κάθε τρόπο. Τα σφυρίγματα του ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη σύσκεψη που έγινε στον Ολυμπιακό μετά τα μεσάνυχτα με τον Μαρινάκη και τους συνεργάτες του. Αποφασίστηκε ότι θα γίνει αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι το μόνιμο θύμα και να έχει τη χειρότερη αντιμετώπιση από όλες τις ομάδες. Στη σύσκεψη ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» είπε στους παριστάμενους:

«Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς και θα τα δώσουμε όλα, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο και για διάκριση στο Europa League».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα