«Αλλοίωση και... κλοπή πρωταθλήματος»

«Αλλοίωση και... κλοπή πρωταθλήματος»

Δημήτρης Τομαράς
«Αλλοίωση και... κλοπή πρωταθλήματος»

bet365

Για αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και για... κλοπή τίτλου μιλούν κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Βράζει» με την διαιτησία ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κύκλοι του Ολυμπιακού τόνιζαν πως «εδώ έχουμε να κάνουμε με αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να φανεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν θέλουν να παιχθεί ο θεσμός επί ίσοις όροις. Ο Κωνσταντινέας έκανε και πάλι έγκλημα. Το να ζητήσει ο Ολυμπιακός την καρατόμησή του είναι αυτονόητο όμως δεν αρκεί».

Επίσης αναφέρθηκε ότι «υπάρχει μία μεθοδευμένη στρατηγική κατά του Ολυμπιακού με στόχο να του κλέψουν τον τίτλο. Προφανώς η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν θέλουν τους σοβαρούς επενδυτές στο ποδόσφαιρο, προτιμώντας ομάδες που περιμένουν να σωθούν από τον... Αλαντίν και τους καμηλιέρηδες».

Την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών... έβραζε με την διαιτησία του Κωνσταντινέα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα