«Μαρινάκη, δώστα στους άπορους!»

«Μαρινάκη, δώστα στους άπορους!»

Δημήτρης Τομαράς
«Μαρινάκη, δώστα στους άπορους!»

bet365

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει... Ο Σάββας Θεοδωρίδης «ξαναχτύπησε» και μετά την γκέλα στα Πηγάδια μίλησε για έγκλημα κατά του Ολυμπιακού, ενώ προέτρεψε τον Μαρινάκη να σταματήσει να επενδύει στο ποδόσφαιρο!

Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός όπως έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα έτσι έχει μάθει και να χάνει. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν φταίει σε τίποτα για το σημερινό έγκλημα κατά του Ολυμπιακού.

Εμείς αναγνωρίζουμε την νίκη της. Αυτό ήταν το 7ο συνεχόμενο έγκλημα. Για όλα φταίει ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους!

Ο κ. Μαρινάκης δεν αξίζει να επενδύει τα λεφτά του σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί επενδύοντας στον Ολυμπιακό αναβαθμίζει και όλο αυτό το πρωτάθλημα. Ας τα δίνει στους απόρους καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα