Ο Τσάκας έχει γραμματέα!

Ο Τσάκας έχει γραμματέα!

Gazzetta team
Ο Τσάκας έχει γραμματέα!

bet365

Ο Βλάσης Τσάκας προετοιμάζει, όπως λέει την συμφωνία, σε ένα αριστοκρατικό κτίριο επί της οδού Ηρώδου Αττικού, έχοντας για γραμματέα μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Ο λόγος για την Χριστίνα Δεληγιάννη (δείτε τη φωτό του Εθνους στο photo gallery), η οποία αποτελεί το… δεξί χέρι του Βλάση Τσάκα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Ο φερόμενος εκπρόσωπος πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Έθνους στο στο γραφείο του, στο Κολωνάκι. Εκεί σχεδιάζει, οργανώνει και συγκροτεί το πλάνο λειτουργίας της ΠΑΕ, εφόσον πραγματοποιηθεί τελικά η συμφωνία, στη μετά Βαρδινογιάννη εποχή.

Με την κάθε του κίνηση να τυγχάνει της αποδοχής και της εμπιστοσύνης των επενδυτών, ο Βλάσης Τσάκας έχει στήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες το «στρατηγείο» του στην καρδιά της Αθήνας! Σ' ένα αριστοκρατικό κτίριο, επί της οδού Ηρώδου Αττικού, ο άνθρωπος των Σαουδαράβων σχεδιάζει, οργανώνει, συγκροτεί το πλάνο λειτουργίας της ΠΑΕ στη μετά Ι. Βαρδινογιάννη και πολυμετοχικότητας εποχή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα