Αγωνιούν για «Χάρι»
Στον Παναιτωλικό δεν έχουν μόνο να ασχοληθούν με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την βαριά ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ, αλλά και με τον τραυματισμό του Άγγελου Χαριστέα που υπάρχει πιθανότητα να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.
Ο «Χάρι» τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε, με το ιατρικό επιτελείο των «καναρινιών» να κάνει λόγο για θλάση που μπορεί να στερήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή από τους «κυανοκίτρινους» για αρκετό διάστημα.
Ο Μπάμπης Τεννές περιμένει με αγωνία λοιπόν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Παρασκευής, όπου το ιατρικό τιμ θα μπορεί με βεβαιότητα να γνωρίζει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο επιθετικός της ομάδας του.
Πάντως, η μη συμμετοχή του στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
