«Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα»

«Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα»

Θοδωρής Βασίλης
«Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για κυριαρχία του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας έκανε λόγο στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του, Άκης Μάντζιος, που ευχαρίστησε θερμά τον Τσότσαλιτς.

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Μάντζιος τόνισε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες μου. Έκαναν μία τεράστια προσπάθεια. Το τελευταίο 12ήμερο, έπαιξαν 4,5 παιχνίδια. Δεν είχαν καθόλου χρόνο ξεκούρασης. Αυτό φάνηκε για΄τι δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα. Παρόλα αυτά δώσαμε το μάξιμουμ. Ο μόνος μας αντίπαλος σήμερα ήταν μόνο η κούραση.

Ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου μας κατά κράτος. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν κυρίαρχοι και είχαμε πλήρη κατοχή της μπάλας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ήταν μία σημαντική νίκη. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς και τώρα προετοιμαζόμαστε για το ματς της Τούμπας».

Στην συνέχεια επισήμανε: «Δεν ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων, όσον αφορά στην ποιότητα, τις ευκαιρίες ή τον ρυθμό. Ήταν ένα παιχνίδι λαθών. Εμείς κάναμε πολλα λάθη εξαιτίας της κούρασης. Αυτό ήταν ξεκάθαρο για όσους ξέρουν την ομάδα μας. Είχαμε πολλά αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου. Έχουμε δουλέψει καλά τον τελευταίο 1,5 μήνα και έχουμε φέρει την ομάδα σε καλό επίπεδο».

Τέλος ευχαρίστησε τον Τσότσαλιτς για την προσφορά του λέγοντας: «Ευχαριστούμε πολύ τον Τσότσαλιτς. Ήταν επαγγελματίας. Μας βοήθησε πολύ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα