«Διψάει» για μπάλα ο Ντιόγο!
Ο Βραζιλιάνος δεν κρύβει στο περιβάλλον την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί εκ νέου με την φανέλα του Ολυμπιακού. Εκτός αυτού ήταν πολύ χαρούμενος που μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κάτι που έγινε για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στο λιμάνι. «Θέλω πολύ να ξαναπαίξω στην ομάδα! Περιμένω πως και πως να μου δώσει ο κόουτς την ευκαιρία να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, βάζοντάς με στο αρχικό σχήμα.
Είμαι έτοιμος να δώσω τα... πάντα για την ομάδα!», έλεγε και ξαναέλεγε ο Ντιόγο, που ξέρει πολύ καλά ότι τώρα είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
