Χωρίς Μελισσά στο Καραϊσκάκη
Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Χαιρώνειας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκτός αυτής θα είναι ο τιμωρημένος Πασχάλης Μελισσάς ενώ συμπεριλήφθηκε ο Σουμπίνιο.
Μπορεί να πάρει την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός; 11.50 πληρώνει στην betfair
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριέλαβε τους: Στρατηλάτη, Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Ζησόπουλο, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Κόρμπο, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Ζαχούι, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ζουρούδη, Βασιλείου και Πόποβιτς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
