Οι υποψήφιοι για το Νο 1!

Οι υποψήφιοι για το Νο 1!

Δημήτρης Τομαράς
Οι υποψήφιοι για το Νο 1!

bet365

Το αρκετά δυνατό... χαρτί του Κάρλος Καμενί... καίγεται για τον Ολυμπιακό λόγω Μάλαγα. Οι Πειραιώτες όμως δεν μένουν εκεί αναζητώντας τον γκολκίπερ που θα πάρει την θέση του Φράνκο Κοστάντσο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους υποψηφίους.

Μαριάνο Αντούχαρ: Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο πορτιέρε αφήνει την Κατάνια, αναζητώντας μία καλύτερη... τύχη. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κοστάντσο, είναι προσιτός οικονομικά και δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στο λιμάνι. Οι Ιταλοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο Αντούχαρ θα κλείσει είτε στον Ολυμπιακό είτε σε ομάδα της χώρας του.

Τόμας Κούστσακ: Ο Πολωνός τερματοφύλακας έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Κούστσακ θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ψάχνοντας μία ανταγωνιστική ομάδα όπου θα βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής ενόψει Euro. Ο Βαλβέρδε τον έχει αρκετά ψηλά στην λίστα του ενώ τα χρήματα που απαιτούνται για τον δανεισμό του δεν είναι πολλά.

Σέρχιο Ασένχο: Το gazzetta.gr έχει φέρει πρώτο στο φως της δημοσιότητας το όνομα του γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, που αρέσει στον Βάσκο τεχνικό. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία είχε το... προσωνύμιο νέος Κασίγιας!

Τα προβλήματα τραυματισμών τον άφησαν πίσω, όμως ο ίδιος έχει επανέλθει πλήρως και έχει γίνει ο νούμερο 2 πορτιέρε στην Ατλέτικο. Όμως ο Ασέχνο θέλει να παίζει. Μοιραία θέλει να πάει σε μία ομάδα όπου θα είναι βασικός. Οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν έναντι σχετικά μικρού αντιτίμου ενώ οι αποδοχές του δεν ξεπερνούν τις 400 χιλ. ευρώ ετησίως.

Αντρέας Ίσακσον: Πρόκειται για έναν ακόμα πεπειραμένο τερματοφύλακα που βλέπουν στον Ολυμπιακό από την ευρωπαϊκή αγορά. Το συμβόλαιο του πανύψηλου Σουηδού παίκτη της Αϊντχόφεν εκπνέει το καλοκαίρι. Βέβαια το ποσό που απαιτείται για την αγορά του δεν είναι τόσο μικρό...

Μιχάλης Σηφάκης: Μπορεί στον Ολυμπιακό να... πάγωσαν το θέμα του και την ίδια ώρα η πλευρά του παίκτη να διέψευσε ότι υπήρξαν επαφές με τους Περαιώτες όμως είναι γεγονός ότι στο λιμάνι εξακολουθεί να τους απασχολεί ο Μιχάλης Σηφάκης. Είναι ένας από τους τερματοφύλακες της εγχώριας αγοράς που παρακολουθούν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία νέα κίνηση στο άμεσο μέλλον για την απόκτησή του. Πέραν τούτου πάντως οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ θα περιμένουν να δουν την πορεία της αποθεραπείας του ενώ θα ξανακοιτάξουν και το... οικονομικό σκέλος.

Νίκολας Ντουσέζ: Το όνομά του επανήλθε σχετικά πρόσφατα στο... προσκήνιο για τους ερυθρολεύκους. Ο ίδιος θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, από την στιγμή που δεν θα παίζει όσο θα ήθελε. Ο Ντουσέζ είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και όταν αγωνιζόταν στην Ρεν. Για τον δανεισμό του δεν απαιτούνται πολλά χρήματα, όμως εκείνος θέλει να φύγει από το Παρίσι με μεταγραφή.

Σαρλ Ιτάνζ: Ο έμπειρος άσος του Ατρομήτου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει κολακευμένος ενώ μία τέτοια προοπτική θα ήταν ότι καλύτερο γι' αυτόν. Ο Ιτάνζ έχει αποδείξει πως είναι ένας σταθερός τερματοφύλακας που δεν κάνει μεγάλες... γκέλες. Είναι πάντως από τα αουτσάιντερ της λίστας.

Σανθ Χακόμπο: Τον... πρόσεξαν πολύ στο λιμάνι μετά το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε απέναντι στην ομάδα του Βαλβέρδε. Είναι μία φθηνή και σχετικά καλή λύση, όμως άλλο Αστέρας Τρίπολης και άλλο Ολυμπιακός. Επιπλέον πρέπει να υπενθυμιστεί ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα υπήρξαν διαψεύσεις και από τις δύο ομάδες και πως η ρήτρα του Χακόμπο είναι 1 εκατ. ευρώ. Και αυτός -όπως και ο Ιτάνζ- δεν είναι από τα μεγάλα φαβορί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα