Με προβλήματα η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Με προβλήματα η Ξάνθη

bet365

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, καθώς ο Βασιλακάκης εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και οι Μπέρτος, Μαρκόφσκι, Πόι δεν έβγαλαν όλη την προπόνηση.

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή δεν πήρε μέρος ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον μηρό και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Από την πλευρά τους, οι Μανώλης Μπέρτος, Μάρκο Μαρκόφσκι και Μάουρο Πόι έβγαλαν μέρος της προπόνησης, καθώς δεν κατάφεραν δώσουν το παρών μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, απών ήταν ο Κώστας Φλίσκας, καθώς χθες το βράδυ η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον 31χρονο μέσο να δέχεται τις ευχές όλων των ανθρώπων της Σκόντα. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, ταχυδύναμης και κατοχής της μπάλας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα