Ψηλά στη λίστα Πίντο-Μπάρμπαριτς!

Ψηλά στη λίστα Πίντο-Μπάρμπαριτς!

Νίκος Αθανασίου
Ψηλά στη λίστα Πίντο-Μπάρμπαριτς!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr oι εκλεκτοί είναι ο Αντρέ Πίντο που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο και ο Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς!

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο στην Ολιανένσε (φέτος έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ) και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο τεχνικός των «πράσινων» Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πίντο είναι... θηριώδης αμυντικός με ύψος 1μ.93 εκ. και είναι παίκτης που εξετάζεται και βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία!

Ο Πίντο ανήκει στην Πόρτο, όμως οι «δράκοι» τον έχουν συμπεριλάβει στο τιμ των παικτών που δίνει δανεικούς για να μαζεύουν παιχνίδια στα πόδια τους και εμπειρίες. Έτσι πριν την Ολιανένσε έχει επίσης παίξει με την μορφή δανεισμού στην Σάντα Κλάρα, στην Σετούμπαλ και στην Πορτιμονένσε, ενώ είναι και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας!

Το who is who του Πίντο!

ΟΝΟΜΑ: Αντρέ Αλμέιντα Πίντο
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 5-10-1989
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Πορτογάλος
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Βιλανόβα Ντε Γκάια
ΥΨΟΣ:1.93
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός

Στα υπόψη και ο Μπάρμπαριτς!

Εκτός όμως από τον Πίντο, οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στο... πλάνο του Παναθηναϊκού για την ίδια θέση είναι και ο Κροάτης Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Διεθνής και αυτός με τις ομάδες νέων και ελπίδων της Κροατίας, είναι 22 ετών (29 Μαρτίου 1989) και ύψος 1μ.90 εκ. Με λίγα λόγια και αυτός διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητεί ο Πορτογάλος προπονητής του «τριφυλλιού»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα