«Καμία ενόχληση από Ολυμπιακό»

«Καμία ενόχληση από Ολυμπιακό»

Θάνος Σαρρής
«Καμία ενόχληση από Ολυμπιακό»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε στο gazzetta.gr ότι κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει από τον Ολυμπιακό για τον Ισπανό τερματοφύλακα Σανθ Χακόμπο. Τι δηλώνει ο ατζέντης του παίκτη.

Ο Χακόμπο φέρεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να έχει περάσει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα. Ο κίπερ από το Βαγιαδολίδ έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια των Αρκάδων και η περίπτωσή του φέρεται να προκρίνεται, παρά το ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, ο Μποροβήλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία κρούση από τους «ερυθρόλευκους» για τον παίκτη, ενώ εξέφρασε και την απορία του για την... πηγή αυτών των σεναρίων.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Χακόμπο, ούτε καν ενόχληση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτά τα σενάρια, αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης, ενώ σχετικά με το ποια θα είναι η απάντηση του Αστέρα σε περίπτωση που το ενδιαφέρον ευσταθεί, υποστήριξε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Αν υπάρξει κάτι, θα το δούμε και θα αποφασίσουμε. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει».

3.80 πληρώνει στην bwin το διπλό του Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα

«Τιμητικό μεν, αλλά...»
Από την πλευρά του, ο ατζέντης του παίκτη, Γκονσάλο Αργκιγιάνο, δήλωσε στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζουμε κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επίσημα. Το μόνο που φτάνει στα αυτιά μας είναι τα δημοσιεύματα από τα ελληνικά Μέσα. Φυσικά και το ενδιαφέρον, αν υφίσταται, είναι τιμητικό για τον Σανθ, αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο παίκτης είναι χαρούμενος στον Αστέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα