Επίτιμος πρόεδρος του ΟΦΗ ο Κουράκης

Επίτιμος πρόεδρος του ΟΦΗ ο Κουράκης

Νίκος Τσιώκος
Επίτιμος πρόεδρος του ΟΦΗ ο Κουράκης

bet365

Επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακήρυξε η Διοικούσα Επιτροπή τον δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, τον οποίο επισκέφτηκε για να του ευχηθεί χρόνια πολλά και να του ανακοινώσει την απόφασή της.

Επίσκεψη στο δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, πραγματοποίησαν σήμερα σύσσωμα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στο δημοτικό μέγαρο το παρών έδωσαν οι Βασίλης Ξημέρης, Κώστας Τουγλής, Μανόλης Κουμαντάκης, Αντώνης Κουτάντος, Βαγγέλης Αποστολάκης, Γιώργος Χναράκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Σήφης Κορωνάκης, Αντώνης Λυδατάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Επίσης, του ανακοίνωσαν την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής να τον ανακηρύξουν επίτιμο πρόεδρο. «Θέλουμε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή. Με ομόφωνη απόφαση τα μέλη της Δ.Ε. σας ανακηρύσσουν επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ-ΟΦΗ ως φυσικό πρόσωπο, ως δήμαρχο Ηρακλείου που μας τιμάει να είσαστε μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ.

Ξέρουμε το μεράκι σας για τον αθλητισμό και την ειλικρινή αγάπη σας στον ΟΦΗ και θέλουμε να είσαστε κοντά στη νέα ενωτική προσπάθεια που γίνεται», ήταν τα λόγια του κ. Ξημέρη προς τον κ. Κουράκη, ο οποίος δήλωσε έκπληξη για την απόφαση αυτή. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική απόφαση που πήρατε. Ξέρετε ότι έχω κάνει το δικό μου αγώνα για τον ΟΦΗ. Όμως δεν πρέπει να γυρνάμε πίσω.

Είναι δύσκολες ώρες για όλη την Ελλάδα και φυσικά για τον ΟΦΗ. Εύχομαι σε όλους σας κάθε επιτυχία στη προσπάθεια που έχετε αναλάβει. Με δεδομένη τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πιστεύω ότι θα πρέπει να έχετε στόχο από πολλούς να ζητήσετε λίγα. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Μπορεί να γίνει ένας προγραμματισμός που θα βοηθήσει στη προαναφερόμενη κατεύθυνση. Είσαστε όλοι καταξιωμένοι στη κοινωνία μας και ο καθένας χωριστά στο χώρο που κινείται. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη δύσκολη αποστολή σας και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρους της Επιτροπής ο κ. Χναράκης πρόσφερε αναμνηστικό δώρο στο δήμαρχο του Ηρακλείου μια φανέλα των «Ομιλιτών» με το όνομά του και το Νο4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα