«Σφαλιάρα» στο... Δόξα πατρί!

«Σφαλιάρα» στο... Δόξα πατρί!

Γιώργος Βροντάκης
«Σφαλιάρα» στο... Δόξα πατρί!

bet365

Ο Ολυμπιακός έφαγε... σφαλιάρα από τη Δόξα και το gazzetta.gr αναλύει γιατί οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σκέτο δράμα στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου!

Οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στην χειρότερη με διαφορά ομάδα της Super League, όταν πριν από σχεδόν ενάμιση μήνα (30 Νοεμβρίου) είχε επικρατήσει με 6-0 στο Φάληρο! Η δόξα του «Καραϊσκάκης», έγινε δράμα στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις δύο «καθαρές» ευκαιρίες

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε ανοίξει στο σκορ μόλις έπειτα από 28 δευτερόλεπτα, αλλά ο Κέβιν Μιραλάς δεν πλάσαρε σωστά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η άλλη ήρθε στο 60΄ με τον Τζιμπούρ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Παπαδόπουλος να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Οταν απέναντι στη Δόξα έχει μόνο δύο καθαρές ευκαιρίες για γκολ τότε δεν πρέπει να ζητάς και πολλά!

Ανύπαρκτος επιθετικά

Ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, είτε παίζοντας με το δίδυμο Πάντελιτς Μιραλάς (στο α΄ μέρος), είτε με τους Τζιμπούρ Μιραλάς (στην επανάληψη)! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λίγες φάσεις και δεν τις αξιοποίησαν και το τελικό 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά και δεν... ίδρωναν. Αλλωστε αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τους τα «χώσει» σήμερα στο Ρέντη.

Έλειπε ο Ιμπαγάσα

Η επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού ήταν πολύ κακή, καθώς μπλοκαρίστηκε από την αμυντική διάταξη του συλλόγου της Δράμας και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα. Οι πρωταθλητές προσπαθούσαν να επιτεθούν μόνο από τα πλάγια και με γιόμες! Η απουσία του παίκτη ηγέτη, Αριέλ Ιμπαγάσα, που θα κάνει το κάτι παραπάνω και θα δώσει μια μπαλιά «πάρε – βάλε» ήταν αναγκαία στην χθεσινή εμφάνιση των πρωταθλητών. Αλλωστε, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέβαινε από την άμυνα κάνοντας ατομικές προσπάθειες, ενώ προς το τέλος της συνάντησης μέσα στην περιοχή της Δόξας είχε «κατασκηνώσει» ο Ολοφ Μέλμπεργκ!

Χαλαρότητα...

Ο Ολυμπιακός έδειξε μια εκνευριστική χαλαρότητα και δεν είδε σε καμία περίπτωση το ματς σοβαρά, θεωρώντας πως θα έχει εύκολο έργο, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου στο «Καραϊσκάκης». Η ισοπαλία της Δόξας με την ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν, δεν χτύπησε το καμπανάκι των «ερυθρόλευκων» που υποτίμησαν πάρα πολύ τους Δραμινούς και το πλήρωσαν.

Καμία βοήθεια από τον πάγκο

Για μην πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στη Super League δεν βοήθησε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός έκανε στο ημίχρονο τις δύο από τις τρεις αλλαγές του, αλλάζοντας επιθετικό (Τζιμπούρ αντί Πάντελιτς) και οργανωτή (Γέστε αντί Φουστέρ). Ειδικά ο Γέστε δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ενώ και ο Αλγερινός επιθετικός δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα, αλλά δεν τον βοήθησαν και οι παίκτες του καθώς όλοι είχαν από μέτρια απόδοση και κάτω! Πάντως, επειδή οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν τη στοιχειώδη σοβαρότητα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων φταίει και ο προπονητής τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα