Μιχαλήτσος: «Είχαμε άγχος»

Μιχαλήτσος: «Είχαμε άγχος»

Gazzetta team
Μιχαλήτσος: «Είχαμε άγχος»

bet365

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος συνδύασε το πρώτο του ματς ως υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη μαζί με τον Σεμερτζίδη με νίκη και τόνισε ότι το άγχος των παικτών έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Ο Μιχαλήτσος δήλωσε μετά την νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ: «Ήταν μια σημαντική νίκη, προερχόμασταν από ήττα. Η ομάδα φαινόταν ότι έχει άγχος και το ευχάριστο είναι ότι έστω και δύσκολα κερδίσαμε ένα καθοριστικό παιχνίδι και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια», ενώ πρόσθεσε, σχετικά με το άγχος των παικτών του:

«Υπήρξε άγχος στους παίκτες, το τι γινόταν με εμάς δεν έχει σημασία. Πέρασαν πολλά, είχαν κακή απόδοση με την Κέρκυρα και αυτή η πίεση φαινόταν στα πρόσωπά τους και μέσα στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι δίκαια πήραμε τη νίκη. Δεν έγιναν πολλές φάσεις και το τελευταίο μισάωρο ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα