«Ο Κόκε γουστάρει επιστροφή στον Άρη!»

«Ο Κόκε γουστάρει επιστροφή στον Άρη!»

Θάνος Σαρρής
«Ο Κόκε γουστάρει επιστροφή στον Άρη!»

bet365

Ο αδερφός και ατζέντης του Σέρχιο Κόκε, Χοσέ Κοντρέρας, τονίζει στο gazzetta.gr ότι ο Ισπανός... γουστάρει να επιστρέψει στον Άρη, τον οποίο έχει στην καρδιά του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Σέρχιο Κόκε από... Δευτέρα θα λύσει το συμβόλαιό του με την Ράγιο Βαγιεκάνο και είναι πιθανόν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, παρά το ότι έχει κι άλλες προτάσεις. Εδώ και αρκετές μέρες ο ίδιος ο παίκτης έχει προαναγγείλει την φυγή του από την ομάδα του Βαγιέκας, ενώ δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι του λείπει ο Άρης και η Ελλάδα. «Είμαι οπαδός του Άρη και αυτό το δέσιμο με την ομάδα δεν εξασθενεί», λέει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του!

Σε απόδοση 1.65 στην bwin η νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Για να επιστρέψει ωστόσο αναμενόταν να λυθεί πρώτα το συμβόλαιο του Καστίγιο. Πλέον, μετά την απομάκρυνση του Πρόμπιερζ, είναι πιθανόν ο Μεξικανός να μείνει, αλλά αυτό δεν... αλλάζει την επιθυμία του Κόκε! Οι Ισπανοί εκφράζουν με βεβαιότητα ότι στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα είναι και με τη... βούλα ελεύθερος. Ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη επαφές με τους ανθρώπους του Άρη και όπως τονίζει στο gazzetta.gr ο αδερφός και μάνατζέρ του, θέλει... σαν τρελός την επιστροφή!

«Το ότι έχουμε επαφές με τον Άρη δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο Σέρχιο έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Άρη και μιλούν συχνά, με αρκετούς ανθρώπους από την ομάδα. Είναι λογικό οπότε να συζητούν για διάφορα θέματα», τόνισε αρχικά ο Κοντρέρας και στη συνέχεια ήταν...αφοπλιστικά ειλικρινής:

«Φυσικά και ο Σέρχιο θέλει να επιστρέψει στον Άρη. Είναι οπαδός του Άρη και γουστάρει όσο τίποτα την ομάδα. Είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, θα ήθελε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με την ομάδα κι αν θέλει ή μπορεί. Ακούγονται πολλά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Σέρχιο, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα