Χοφενχάιμ για «Φέτφα», Φορτούνη

Χοφενχάιμ για «Φέτφα», Φορτούνη

Gazzetta team
Χοφενχάιμ για «Φέτφα», Φορτούνη

bet365

Δύο νεαρούς Έλληνες άσους έχει βάλει στο μάτι η Χοφενχάιμ. Ο λόγος για τους Γιάννη Φετφατζίδη και Κώστα Φορτούνη οι οποίοι παρακολουθούνται στενά από τον γερμανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την «SportDay» οι σκάουτερ της Χοφενχάιμ φέρονται να έχουν δει σε αρκετά παιχνίδια τους δύο άσους σε αγώνες του Ολυμπιακού και της Καϊζερσλάουτερν. Οι Γερμανοί μάλιστα, είναι πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού βλέπουν τους δύο παίκτες ως επένδυση για το μέλλον.

Ο Φετφατζίδης έχει παίξει φέτος με τον Ολυμπιακό σε 12 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει ένα γκολ και πέντε ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Φορτούνης έχει αγωνιστεί με την Καϊζερσλάουτερν σε 16 ματς και έχει μία ασίστ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα