«Ψήνει» Κακουτά ο Ολυμπιακός

«Ψήνει» Κακουτά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Ψήνει» Κακουτά ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή με τον Κακουτά και περιμένει την τελική απάντησή του, ενώ τα έχει βρει με την Τσέλσι στο οικονομικό καθώς η αγγλική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει στους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κάμψουν τους ενδοιασμούς του Γκαέλ Κακουτά για το ελληνικό πρωτάθλημα και να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Ρέντη. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, ωστόσο, με βάσει τους αντιπάλους του (απέσυρε το ενδιαφέρον της η Μαρσέιγ) και το βάρος τους σαν ονόματα, αυτό κρίνεται εφικτό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός έχει έρθει τρεις φορές σε επαφή με την πλευρά του παίκτη τις τελευταίες ημέρες, ενώ με την Τσέλσι τα έχει ουσιαστικά βρει σε μία επαφή που έγινε. Και αυτό γιατί οι Μπλε δεν έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα στο οικονομικό, μια και οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τους ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επίσημα χείλη της ΠΑΕ αναφέρουν ότι περιμένουν στις επόμενες ημέρες την τελική απάντηση του Γάλλου άσου: «Ο παίκτης μας ενδιαφέρει, έχουμε επικοινωνήσει με την πλευρά του και μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε μία απάντηση», παρά το γεγονός ότι επίσημα η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει για την ώρα το παραμικρό.

Βέβαια, πέρα από τον «μαύρο Ζιντάν» όπως είναι το παρατσούκλι του δεν έχουν σταματήσει να κοιτούν και άλλες ενδιαφέρουσες υποθέσεις που ίσως ενεργοποιήσουν (με τη σύμφωνη γνώμη του Βαλβέρδε) αν δεν προχωρήσει του Κακουτά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα