«Τον Μπάλας και τα... μάτια σας!»
Ο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μέγιερι, κάτι που φαίνεται και από την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Ούγγρος έχει βελτιωθεί σημαντικά και ότι δουλεύει πολύ σκληρά.
Ο προπονητής των Πειραιωτών περιμένει ακόμα πιο καλή εικόνα από εκείνον στην συνέχεια, ωστόσο είναι πολύ ευχαριστημένος με συνέπεια να επιθυμεί την διατήρησή του κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Βάσκος έχει κατά νου να κρατήσει ως βασικός πορτιέρε τον Μέγιερι έως το τέλος της χρονιάς.
«Τον Μπάλας και τα... μάτια σας! Αυτό το παιδί δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να δουλευτεί και άλλο και να γίνει ακόμα πιο καλός», λέει και ξαναλέει στους συνεργάτες του ο Βαλβέρδε... Από μέρους του ο Μέγιερι κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δικαιώνει σε καθημερινή βάση τον προπονητή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ; Ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη;
- «Ξέρεις από μπάλα;»: Οι γραμμές στο YouTube του Gazzetta ανοίγουν στις 11μμ για το ντέρμπι της Τούμπας και τη γκέλα του Ολυμπιακού!
- Superleague, η βαθμολογία: Η ΑΕΚ πρώτη στο +2 από Ολυμπιακό, στο -3 από την κορυφή ο ΠΑΟΚ - Ο Παναθηναϊκός στο -6 από την 4άδα!
