«Τον Μπάλας και τα... μάτια σας!»

«Τον Μπάλας και τα... μάτια σας!»

Δημήτρης Τομαράς
«Τον Μπάλας και τα... μάτια σας!»

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Μπάλας Μέγιερι, έχοντας την πρόθεση να τον κρατήσει βασικό στον Ολυμπιακό έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. «Τον Μπάλας και τα... μάτια σας!», τονίζει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται στους συνεργάτες του.

Ο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μέγιερι, κάτι που φαίνεται και από την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Ούγγρος έχει βελτιωθεί σημαντικά και ότι δουλεύει πολύ σκληρά.

Ο προπονητής των Πειραιωτών περιμένει ακόμα πιο καλή εικόνα από εκείνον στην συνέχεια, ωστόσο είναι πολύ ευχαριστημένος με συνέπεια να επιθυμεί την διατήρησή του κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Βάσκος έχει κατά νου να κρατήσει ως βασικός πορτιέρε τον Μέγιερι έως το τέλος της χρονιάς.

«Τον Μπάλας και τα... μάτια σας! Αυτό το παιδί δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να δουλευτεί και άλλο και να γίνει ακόμα πιο καλός», λέει και ξαναλέει στους συνεργάτες του ο Βαλβέρδε... Από μέρους του ο Μέγιερι κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δικαιώνει σε καθημερινή βάση τον προπονητή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα