Θαπατέρ: «Ήθελα Ολυμπιακό»

Θαπατέρ: «Ήθελα Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Θαπατέρ: «Ήθελα Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος Αλμπέρτο Θαπατέρ δήλωσε ότι το καλοκαίρι είχε επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον ήθελε στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει τον Κουσέιρο στην Λοκομοτίβ Μόσχας.


Ο Θαπατέρ αποφάσισε να κάνει το... βήμα για τη Ρωσία μετά από μια καλή χρονιά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο όπως αποκάλυψε τον είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, καθώς τον ήθελε ο Βαλβέρδε! Παρόλα αυτά, αποφάσισε να ακολουθήσει τον Ζοσέ Κουσέιρο. Με δηλώσεις του στην ejeadigital, υποστήριξε:

«Το καλοκαίρι υπήρχαν πολλές ομάδες που είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να με αποκτήσουν, αλλά εγώ ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό του Ερνέρστο Βαλβέρδε. Η ομάδα θα αγωνιζόταν στο Champions League και είπα ότι αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η Σπόρτινγκ ήθελε λεφτά από την μεταγραφή μου και πίεζε για αυτό, ενώ ο Βαλβέρδε μου έλεγε να περιμένω. Όταν ο Βαλβέρδε μου είπε να περιμένω, κάλεσα τον Ζοσέ Κουσέιρο, τον άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε στην Λισαβόνα και μου είπε ότι αυτός και το επιτελείο του θα πάει στην Λοκομοτίβ Μόσχας και με ήθελε εκεί», τόνισε ο Θαπατέρ για να προσθέσει:

«Ήξερα πως η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη, αλλά ήταν ξεκάθαρος και το πιο σημαντικό είναι να σε πιστεύουν. Και θέλεις από τον προπονητή σου να σου δείχνει εμπιστοσύνη. Υπάρχουν στιγμές που αυτό που σε απασχολεί είναι να παίζεις και να είσαι άνετος με την θέση σου».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα