«Μας ενδιαφέρει ο Μπουμσόνγκ»

«Μας ενδιαφέρει ο Μπουμσόνγκ»

Γιώργος Βροντάκης
«Μας ενδιαφέρει ο Μπουμσόνγκ»

bet365

Το όνομα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει «παίξει» για την Οσέρ και το ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο προπονητής της γαλλική ομάδας, Λοράν Φουρνιέ!

Στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως τον Γενάρη δεν θα πουληθεί κάποιος βασικός παίκτης εκτός και αν πρόκειται να γίνει κάποια εξαιρετική πρόταση. Ειδικά οι πράσινοι δύσκολα θα διώξουν παίκτη από την άμυνα αφού επρόκειτο σε λίγες μέρες να λείπει από την Παιανία ο Σεντρίκ Καντέ που θα είναι με την Εθνική του Μάλι στο Κόπα Αφρικα.

Πάντως, αυτό δεν... πτοεί τον προπονητή της Οσέρ, Λοράν Φουρνιέ καθώς τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να αποκτήσει αμυντικό, έχοντας στη λίστα του τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: «Θέλουμε δύο αμυντικούς. Έχουμε την τέταρτη ή πέμπτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά στην άμυνα έχουμε μείνει πίσω. Ο Μπουμσόνγκ είναι ένας παίκτης που θα μας ενδιέφερε, αλλά δεν είμαστε στην ίδια μοίρα με άλλες ομάδες στη Ligue 1 και δεν μπορούμε να δώσουμε τα ίδια χρήματα. Θα κινηθούμε με βάση τα μέσα που διαθέτουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Γάλλων.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα