«Να μπούμε δυνατά»

«Να μπούμε δυνατά»

Gazzetta team
«Να μπούμε δυνατά»

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια της προπόνησης για το ματς στο Αγρίνιο και τους ζήτησε να μπουν δυνατά στον αγώνα και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό για να διατηρηθεί καλή ψυχολογία, αλλά και το αβαντάζ της πρωτιάς.

Ο Φερέιρα ανέφερε στους παίκτες του πως ο Γενάρης είναι ένας μήνας καθοριστικός για τη συνέχεια: «Αρχίζει πλέον ένας μήνας με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να νικήσουμε τον Παναιτωλικό για να διατηρήσουμε την καλή μας ψυχολογία. Να μπούμε δυνατά και να δείξουμε στον αντίπαλο ότι εμείς θα πάρουμε το παιχνίδι. Να μην τον αφήσουμε να ελέγξει αυτός τον ρυθμό.
Έχουμε προβλήματα, αλλά γι' αυτό διαθέτουμε αρκετούς παίκτες. Για να δίνουν λύσεις. Όσοι παίξουν είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν αυτά που δουλεύουμε, ώστε να νικήσουμε και να κοιτάξουμε τους επόμενους αγώνες. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε δύο παιχνίδια λιγότερα, τα οποία αν κερδίσουμε θα είμαστε εμείς πρώτοι. Είναι σπουδαίο να έχουμε το αβαντάζ της πρωτιάς και για την ψυχολογία μας», ήταν η ομιλία του τεχνικού του τριφυλλιού.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα