Αήττητος εντός με Ατρόμητο

Αήττητος εντός με Ατρόμητο

Gazzetta team
Αήττητος εντός με Ατρόμητο

bet365

Το αήττητο στις εντός έδρας αναμετρήσεις του κόντρα στον Ατρόμητο έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για το 2012 με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Με σύμμαχο την παράδοση θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» για τις ανάγκες της αυριανής αναμέτρησης του Καραϊσκάκη, με την οποία ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο νέο έτος, έχουν να επιδείξουν το αήττητο!

Επίδοση, την οποία θα επιδιώξουν να διευρύνουν στο παιχνίδι της Τετάρτης, ώστε να πετύχουν ακόμη ένα σημαντικό άλμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου

Στο φαληρικό στάδιο παλαιό και ... ανακαινισμένο, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 32 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 7, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από την ομάδα των δυτικών προαστίων. Η μοναδική φορά που ο Ατρόμητος πήρε βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μας γυρίζει στην περίοδο 1974/1975, όταν είχε αποσπάσει ισοπαλία με 1-1.

Δείτε όλο το θέμα με την παράδοση των αναμετρήσεων Ολυμπιακού - Ατρομήτου στο katimagiko.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα