Ξεκαθάρισμα και... εξωτερικό
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Παθιακάκη για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα με την Πάρμα και το εξώδικο προς τον διεθνή μέσο. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί έλαβε τέλος.
Σχετικά με την πρόταση ανανεώσης, αυτό που τόνισε ο Γόντικας είναι πως θέλουν την παραμονή του Νίνη και πως την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επίσημη πρόταση. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή με την σειρά της υπογράμμισε πως υπάρχουν προτάσεις αλλά όχι συμφωνία με ομάδα από το εξωτερικό και... ανανέωσε το ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.
Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως οι πιθανότητες για αλλαγή δεδομένων είναι ελάχιστες, καθώς ο Νίνης θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό, με την Πάρμα να φαντάζει και να είναι το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
