Σας... διχάζει ο Λέτο!

Σας... διχάζει ο Λέτο!

Θάνος Σαρρής
Σας... διχάζει ο Λέτο!

bet365

Αξίζει ο Σεμπαστιάν Λέτο μία ευκαιρία στην Εθνική; Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις σκέψεις των οπαδών της Αργεντινής και τους αφήνει να αποφασίσουν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο!

Ο Λέτο είπε αρκετά ενδιαφέρονται πράγματα στην συνέντευξή του στην Ole, με τον συντάκτη του άρθρου να επιλέγει τίτλο από την δήλωσή του για την Εθνική Αργεντινής. «Στην Ελλάδα με ρωτούν γιατί δεν είμαι στην Εθνική», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος της συνέντευξης, ενώ αναφέρεται αμέσως πιο κάτω ότι ο Λέτο έχει καταφέρει να προκαλέσει έκπληξη με τα 14 γκολ σε 12 ματς.

Σε αυτά τα στοιχεία «πιάνονται» οι περισσότεροι από την χώρα του Αργεντινού, που κλήθηκαν να σχολιάσουν τη συνέντευξη. Κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Σορίν, κάποιοι γελούν, ενώ δεν λείπουν και οι εκδηλώσεις θαυμασμού από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του Λανούς και οι... συγκρίσεις με τον Νέιμαρ! Ακολουθούν τα πιο... αξιοπρόσεκτα σχόλια!
Τα θετικά!
-Μεγάλε Σέμπα! Ακόμα ένας από τους πολύ καλούς παίκτες που έχουν βγει από τις μικρές ομάδες της «Γκρανάτα». Όποτε θέλεις, επέστρεψε στην Λανούς αφεντικό!
-Μεγάλε Σέμπα, μία κίνηση από τα αριστερά όπως λίγοι! Με στυλ σαν τον Σολάρι, αλλά με περισσότερα γκολ και σταθερότητα. Σου αξίζει μια ευκαιρία.
Τα χιουμοριστικά!
- Ο Σολάρι είχε 52 γκολ στην καριέρα του και κάποια από αυτά με μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτός ο Λέτο έβαλε δυο γκολ στον Παρθενώνα και νομίζει ότι είναι ο Ρονάλντο.
-Νόμιζα ότι τα έχω δει όλα, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό ο Λέτο (τον οποίο σέβομαι πολύ), να είναι υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την Εθνική. Με αυτό και την λαμπερή είδηση για τον Τσόρι Ντομίνγκες είμαι ικανοποιημένος από την Ole για σήμερα!
-Και η θεία μου ρωτάει το ίδιο. Τι θα κάνουμε Λέτο;
-Ποιος Λέτο;
-Για όσους θέλουν να μάθουν τι σημαίνει `πουλάω φούμαρα`, αυτή η είδηση είναι ξεκάθαρο παράδειγμα. Ο Λέτο βάζει γκολ στους Έλληνες, ο Νεϊμάρ στους Βραζιλιάνους.
-(Με όνομα Σαμπέγια, όπως ο τεχνικός της Αργεντινής) Για σένα θα αφήσω εκτός τον Μέσι, τον Αγουέρο και τον Ιγουαίν. Περίμενέ με.
Τα κακεντρεχή!
-Στην Ελλάδα σε ρωτούν γιατί δεν είσαι στην Εθνική; Απάντησέ τους επειδή παίζεις σε αυτό το Πρωτάθλημα τέταρτης κατηγορίας και επειδή ούτε στην Αργεντινή δεν έκανε αυτή η ποιότητά σου στο γκολ, γελωτοποιέ! χαχαχαχα Το οποιοδήποτε σκυλί στην Εθνική;
- Ο Λέτο σαν τον Σολάρι; Χαχαχαχα. Περπάτα στα σκατά! Το στυλ του Σολάρι; Ο Σολάρι κέρδισε τα πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό το σκυλί που έπαιξε; Και διευκρινίζω ότι είμαι οπαδός της Μπόκα
-Αν διαβάζεις αυτή την είδηση, είναι επειδή είσαι υπό την επήρεια ναρκωτικών.
- Ο Λέτο; Πόσα πληρωθήκατε για να τα γράψετε αυτά;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα