Μάντζιος: «Οπωσδήποτε νίκη με Αστέρα»
Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης με δηλώσεις του στην Nova αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με την Ξάνθη. «Ένιωσα πολύ ωραία, πέρα από τα προβλήματα που είχαμε. Μας έλειπαν 10 παίκτες. Η προσπάθεια που έγινε ήταν πολύ σοβαρή. Βγήκαμε ωφελημένοι από αυτό το παιχνίδι. Δεν πήραμε το βαθμό που έπρεπε, αλλά προχωράμε».
Όσον για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί της Καλλονής, είπε: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Η Καλλονή είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είχαμε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Η ομάδα έδειξε και χαρακτήρα και τσαμπουκά και ανέτρεψε δυο φορές το σκορ».
Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει καλά την κόντρα επίθεση. Θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Σε κάθε ματς γίνεται καλύτερη. Πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που έχουμε ανάγκη. Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ, με έναν καλό προπονητή. Είναι υπολογίσιμη ομάδα. Όμως, πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κερδίσουμε».
Σε ερώτηση για το αν και στο ματς με τον Αστέρα χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς παίκτες, απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Σίγουρα θα έχουμε κάποια παιδιά μαζί μας. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να είναι στον Πανιώνιο», ενώ για τα μεταγραφικά υποστήριξε: «Θα κάνουμε κινήσεις εκεί που έχουμε ανάγκη και με βάση τα οικονομικά δεδομένα μας. Ότι κάνουμε, θα είναι για το καλό της ομάδας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
