«Έφυγε» ο Γρυπαίος

«Έφυγε» ο Γρυπαίος

Δημήτρης Τομαράς
«Έφυγε» ο Γρυπαίος

bet365

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Ολυμπιακού ο θάνατος του βετεράνου άσου της ομάδας, Γιώργου Γρυπαίου που απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών.

«Έφυγε» σε ηλικία 68 ετών ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Γρυπαίος. Ο Γιώργος Γρυπαίος ξεκίνησε την καριέρα του απο την ιστορική ομάδα των «μπέμπηδων» του Ολυμπιακού στις αρχές της δεκαετίας του '60 με προπονητή τον Τσίνα Σιμονόφσκι και τους Τζανετουλάκο, Κτενά, Πλέσσα, Μίληση, Καπατσώρη, Μάνο, Βαζαίο, Καμπουρόπουλο, Μπαρμπαλιά, Βιολάκη, Καλκιτανίδη, Ν.Σιδέρη, Κώστα και Γιάννη Σαββαϊδη, Νικολακάκο, Δημητρίου, Καζάκο, Γιαβάση, Ηλιόπουλο, Τουλγέρογλου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στις 14-10-1962 σε αγώνα με τον Πανιώνιο που έληξε με θρίαμβο του Ολυμπιακού με 4-1 και ενώ είχε συμπαίκτες του μεγάλες μορφές όπως τους Στεφανάκο, Πολυχρονίου, Μπέμπη, Σιδέρη, Υφαντή, Κώστα και Αριστείδη Παπάζογλου, Ποσειδώνα, Γρηγοριάδη, Τσαναξή,Ψύχο, Μπέσση, Αυγιτίδη, Σ.Παπάζογλου, Σπετσέρη, Ηλιάδη, Θ. Λουκανίδη, Παυλίδη, Γκαϊτατζή, Κυπριανίδη, Βασιλείου, Τζίνη, Νεοφώτιστο, Διαμαντόπουλο, Αγανιάν, Γιούτσο και Μποτίνο.

Η καριέρα του μετά τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε για πολλά χρόνια στην ιστορική Προοδευτική. Ο Γρυπαίος υπήρξε ένα σημαντικός επιθετικός της εποχής του με πολύ καλή τεχνική και δυνατό σουτ. Υπήρξε στέλεχος του Συνδέσμου των Βετεράνων του Ολυμπιακού απο την ίδρυσή του. Μετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου και παρακολουθούσε διαρκώς όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (2 μ.μ.) στο 3ο νεκροταφείο της Νικαίας. Εκεί θα παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ενώ στεφάνια θα καταθέσουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού, η Προοδευτική και άλλοι φορείς και ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα