«Όχι» Καλού για Ολυμπιακό!

«Όχι» Καλού για Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
«Όχι» Καλού για Ολυμπιακό!

bet365

Ο Σάλομον Καλού έχει πέσει σε... δυσμένεια στην Τσέλσι αλλά όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που τον θέλουν να εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό!

Όπως όλα δείχνουν ο Καλού δεν θα συνεχίσει να φορά για πολύ ακόμα την φανέλα της Τσέλσι. Ο Αφρικανός διεθνής άσος των Λονδρέζων έτσι και αλλιώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι (σ.σ. εκπνέει στις 30.06.2012).

Βάσει των όσων αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Μεγάλη Βρετανία (όπως για παράδειγμα αυτό της Ιndependent) ο ίδιος προχώρησε σε διάψευση των ισχυρισμών και των πληροφοριών που τον θέλουν να συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Όμως από την άλλη δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τις φήμες που αναφέρουν ότι θα κλείσει στην Μαρσέιγ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως ο Καλού να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα