Επιστολή από τον Δήμο Αθηναίων
Η ψήφιση κατά πλειοψηφία του Master Plan για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό έγινε και έτσι ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε παρακάτω και ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη προκειμένου να συζητήσουν τα νέα δεδομένα, να συμφωνήσουν και να υπογράψουν νέες συμβάσεις.
Ο Δήμος της πρωτεύουσας με επιστολή που απέστειλε στην πράσινη ΠΑΕ την ενημερώνει για τις εξελίξεις και την καλεί να της υποβάλλει τις απόψεις της πάνω στο Master Plan. Μάλιστα, σύντομα θα πρέπει να προχωρήσει η διαπραγμάτευση και η σύνταξη της νέας σύμβασης μεταξύ των δύo πλευρών, ώστε ακολούθως να βγει το Προεδρικό Διάταγμα και να μπορέσουν να αρχίσουν ξανά τα έργα στο Βοτανικό, τόσο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όσο και στο Εμπορικό του Μπάμπη Βωβού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
