«Κινηματογραφική η διάρρηξη...»
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:
Για την διάρρηξη: «Ήταν κινηματογραφική η διάρρηξη που έγινε, στο κεντρικό γραφείο μας στο Μαρούσι που μπροστά είναι και η μπουτίκ του Παναθηναϊκού. Μπήκαν από το παράθυρο του δικού μου γραφείου, στον πρώτο όροφο. Έσπασαν το τζάμι που είναι διπλό και ασφαλείας και στη συνέχεια παραβίασαν το παράθυρο για να βγουν έξω. Αυτό που είδα με άφησε άφωνο. Ένα χρηματοκιβώτιο ενός τόνου και ύψους 1,85μ. το σήκωσαν και το πέταξαν από κάτω στον πρώτο όροφο. Έμειναν άφωνοι και οι κάμερες και οι αστυνομικοί με αυτό το θέαμα».
Για το αν λειτούργησαν τα συστήματα ασφαλείας: «Έχουμε κάμερες, συναγερμό, τα πάντα. Η κοπέλα που ήρθε να ανοίξει το γραφείο το πρωί απενεργοποίησε τον συναγερμό κανονικά και δεν είδε ίχνη διάρρηξης. Στη συνέχεια αντιληφθήκαμε τι έγινε. Μπήκαν από το γραφείο μου, πέρασαν δίπλα στο λογιστήριο που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Το έριξαν από τον πρώτο όροφο και έχει κάνει μια τεράστια τρύπα στην τζαμαρία του πρώτου ορόφου και μια τεράστια γούβα στο γρασίδι. Θα περιμένουμε τα πορίσματα των ειδικών τόσο για τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες όσο και για την καταγραφή των πραγμάτων που ήταν στο χρηματοκιβώτιο.
Είναι ένα λογιστήριο που καθημερινά μπαίνει κόσμος. Δεν είναι πως κανείς δεν ήξερε τι υπήρχε μέσα στο γραφείο. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πήραν ούτε μια καρφίτσα από τα άλλα πράγματα που υπήρχαν στα γραφεία, υπήρχε ένα κινητό και δεν το πείραξε κανείς. Πήραν μόνο αυτό!
Η περιοχή είναι κατοικημένη, υπάρχουν κάμερες, τι να πω; Δεν είναι πάντως κι ότι καλύτερο να γίνεται αυτή η διάρρηξη, καταλαβαίνετε και τη ψυχολογία των παιδιών που δουλεύουν εδώ, πως νιώθουν με αυτό που έγινε. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε τέτοια περιστατικά και να μας πάει καλύτερα η νέα χρονιά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
