Διαμαρτυρία σε Νίνη!

Διαμαρτυρία σε Νίνη!

Gazzetta team
Διαμαρτυρία σε Νίνη!

bet365

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Νίνη εξαιτίας των χειρισμών του διεθνή άσου στο θέμα της μεταγραφής του!

Το γεγονός ότι πριν από την καθορισμένη ημερομηνία, δηλαδή πριν από το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ο Σωτήρης Νίνης, φέρεται να συζητάει με άλλες ομάδες (ήδη οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρώτη κουβέντα με την ιταλική Πάρμα) για την μεταγραφή του στο εξωτερικό έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού»!

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή αναμένεται να κοινοποιηθεί στον παίκτη εξώδικη έγγραφη διαμαρτυρία γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Νίνης είναι μάλλον πλέον... ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό! Παράλληλα την ίδια κίνηση (έγγραφη διαμαρτυρία) έκαναν οι «πράσινοι» και προς την Πάρμα!

Σαφώς και για έναν παίκτη που γράφτηκαν και λέχθηκαν πολλά και που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου ο τρόπος που φαίνεται να γράφεται ο... επίλογος μόνο καλός δεν είναι για καμία από τις δύο πλευρές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα