Διπλή προπόνηση στην Ξάνθη
Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ξεκίνησαν τις ασκήσεις ταχυδύναμης με αρκετές «εκρήξεις» στις προσπάθειές τους. Στην συνέχεια το νέο ραντεβού δόθηκε το απόγευμα.
Εκεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ κι αυτοί έκαναν πράξη ότι ζητούσε στα αγωνιστικά τετράγωνα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Εμίλ Ντίκα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης βγάζοντας κανονικά τα προγράμματα της Πέμπτης ενώ ο Κώστας Φλίσκας δέχθηκε τις ευχές όλων καθώς είχε τα γενέθλιά του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
