Κυριακίδης: «Μάχη μέχρι τέλους»

Gazzetta team
Κυριακίδης: «Μάχη μέχρι τέλους»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης, τόνισε ότι η μάχη της παραμονής θα είναι δύσκολη και εξέφραση την αισιοδοξία του ότι οι Βοιωτοί θα είναι από τις ομάδες που θα καταφέρουν να μείνουν στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Κυριακίδης, με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM, αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΟΦΗ, στην φιλοσοφία της ομάδας και στην μάχη για την σωτηρία. Αναλυτικά, δήλωσε:
Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ όμως έχει πρόβλημα όταν δεν σκοράρει γρήγορα στα παιχνίδια του και φορτώνεται με άγχος. Εμείς κρατήσαμε την ισοπαλία μέχρι το ημίχρονο κι από εκεί και πέρα έγινε πιο εύκολο για μας».
Για την αγωνιστική φιλοσοφία του Λεβαδειακού: « Πάντα πρώτο μέλημα είναι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Και με μισό μηδέν κερδίζεις ένα ματς. Εμείς θέλουμε να είμαστε συμπαγείς πίσω. Όταν δεν δέχεσαι γκολ, μπορείς ανά πάσα στιγμή να κερδίσεις, όπως κάναμε απέναντι στον ΟΦΗ».
Για την πορεία Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα: «Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αν δεν είχαμε το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη. Είναι αρκετά δύσκολο το έργο μας, αφού έχουμε επί δύο μήνες να παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή. Η ομάδα δεν ξεκουράστηκε παρά μόνο μία εβδομάδα. Νωρίτερα κάναμε προπονήσεις και δεν ξέραμε πότε και σε ποια κατηγορία θα παίζαμε. Δεν κάναμε καθόλου διακοπές και ήδη υπάρχει κούραση στην ομάδα. Αν όμως συνεχίσουμε να δείχνουμε το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση, πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
Για τη μάχη της παραμονής: «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και για το στόχο που έχουμε εμείς, τη σωτηρία, μάχονται 5-6 ομάδες. Θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος. Σίγουρα η Δόξα Δράμας είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα