Νίκη Αρη για καλή χρονιά
Η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ μετράει μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Πολωνός τεχνικός με τους παίκτες τους πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο γήπεδο.
Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του απέναντι στη Δόξα με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους, Καζναφέρη, Λαζαρίδη, Ντίκο και Μίσελ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τόχα, Κατίδης, Νέτο, Ουμπίντες και στην επίθεση οι Σολτάνι και Τσέζαρεκ.
Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Κατσαβάκης θα παρατάξει τη Δόξα Δράμας με 4-2-3-1. Ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει τους Σέρεμετ, Κανακούδη, Λεάντρο, Αμπουμπακαρί, Λίμα, Τριποτσέρη, Βέρτζο, Σοϊλέδη, Αραβίδη, Κούμπρογλου και Βάντερσον.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
