Φιλικό για Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό για Παναιτωλικό

bet365

Φιλικό παιχνίδι με την τοπική ΑΕ Μεσολογγίου θα δώσει την προσεχή Πέμπτη ο Παναιτωλικός, καθώς οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, όπως θα κάνουν αύριο και όσοι ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας.

Έπειτα από την άδεια των Χριστουγέννων, οι παίκτες του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις, κάτι που θα κάνουν από αύριο και αυτοί που ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα.

Έτσι, ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και αυτή θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση το μεσημέρι (15:00) στο Emileon SportCenter. Τέλος, για την Πέμπτη την ίδια ώρα έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Μεσολογγίου στο γήπεδο της ομάδας του Αγρινίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα