«Ο μεγάλος Ζεσουάλδο»!

«Ο μεγάλος Ζεσουάλδο»!

Νίκος Αθανασίου
«Ο μεγάλος Ζεσουάλδο»!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πρώην του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας μιλώντας στο gazzetta.gr βγάζει το καπέλο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Αν και εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται μακριά από τον Παναθηναϊκό δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του «τριφυλλιού». Εξάλλου στον πάγκο των «πρασίνων» βρίσκεται ο πολύ καλός του φίλος, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής που είχε προτείνει τον περασμένο Νοέμβριο στον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος πήρε την σωστή απόφαση και έκανε πράξη την εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή.

«Αφεντικό» στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πλέον, ο Κάρλος Φρέιτας μιλά στο gazzetta.gr για τον 65χρονο κόουτς που οδηγεί τον Παναθηναϊκό προς τον τίτλο ενώ πλέκει το εγκώμιο του Δημήτρη Γόντικα και φυσικά των παικτών που παρά τις δυσκολίες πηγαίνουν από νίκη σε νίκη.

«Νομίζω ότι η φετινή πορεία του Παναθηναϊκό είναι απονομή δικαιοσύνης για έναν μεγάλο δάσκαλο του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σε μένα δεν προκαλεί έκπληξη η φετινή εικόνα της ομάδας. Έχοντας δει στην Πορτογαλία ότι αυτός ο προπονητής ήταν σε θέση να αλλάζει προς το καλύτερο σχεδόν όσους ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα χέρια του και να τους διδάσκει αυτό που θέλει, το θεωρούσα δεδομένο» εξηγεί ο Φρέιτας και στέκεται στους συντελεστές της μέχρι τώρα εξαιρετικής πορείας.

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους ποδοσφαιριστές, αυτό φαίνεται και από κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά. Επειδή, όμως, εγώ είχα την τιμή να δουλέψω στον Παναθηναϊκό ξέρω πόσο σημαντικοί για την λειτουργία της ομάδας είναι ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Και οι δύο κάνουν ότι μπορούν για την ομάδα. Δεν δίνουν απλά το 100% αλλά το... 110% για το τριφύλλι. Είναι τύχη να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στην δύσκολη κατάσταση του συλλόγου. Ενός συλλόγου που είμαι περήφανος για το γεγονός ότι υπήρξα κομμάτι του».

Όσον, αφορά τώρα τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού, τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο Κάρλος Φρέιτας την πιστώνει στην αλλαγή θέσης αλλά και στο συνολικό καλό παιχνίδι της ομάδας. «Ο Λέτο πραγματικά κάνει μια φανταστική χρονιά, παίζοντας σε μια διαφορετική θέση που του ταιριάζει. Ήταν και είναι ταλαντούχος. Είδα κάποια ματς της ομάδας και ξεχώρισα τον Μπουμσόνγκ, τον Κατσουράνη που είναι... ορχήστρα στην μεσαία γραμμή. Ο Ζέκα επίσης κάνει πολύ καλά πράγματα ενώ βλέπω πολύ βελτιωμένους τον Σιμάο και τον Κλέιτον. Όλη η ομάδα πάει καλά, η μπάλα φτάνει σωστά στον Λέτο που... τελειώνει την δουλειά. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα που τόσο πολύ το έχει ανάγκη»!



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα