Bελλίδης: «Μια γροθιά...»
Αναλυτικά, ο Βελλίδης δήλωσε στον Αρης FM:
Για την κλήρωση με τον Ατρόμητο: «Μας πληροφόρησαν την ώρα της προπόνησης για το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Νομίζω πως αν ο αγώνας γινόταν στην έδρα μας θα ήταν πιο βατά τα πράγματα. Αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αφήνει χώρους και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κενά στην άμυνα».
Για το ότι ο Άρης ήταν φαβορί στο ματς με την Πανθρακικό και το πως αυτό επηρέασε την ψυχολογία: «Ήμασταν το φαβορί, όπως συμβαίνει και στους περισσότερους αγώνες. Είναι κάτι που αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται και κυνηγούν με νύχια και με δόντια έστω και τον ένα βαθμό. Όσο αυτές οι ομάδες κρατούν το σκορ θα προσπαθήσουν να πάρουν το βαθμό, όπως έγινε με τον Παναιτωλικό».
Για την ανατροπή του σκορ στο χθεσινό ματς: «Το συζητήσαμε μεταξύ μας και συμφωνήσαμε πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της καριέρας μας, λόγο του δυνατού ανέμου και των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Πάντως μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παίξαμε με πάθος και καταφέραμε σε 45 λεπτά να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που μας βοήθησε ήταν το ότι ακούσαμε με προσοχή όλα αυτά που μας είπε ο προπονητής. Γνωρίζαμε πως όσο περνούσε ο χρόνος τόσο θα ήταν πιο δύσκολος ο αγώνας, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σχετικά γρήγορα και αυτό μας ‘έλυσε’ τα πόδια»
Για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Άρη: «Πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια και να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, τότε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τώρα θέλουμε μόνο νίκη με τη Δόξα Δράμας. Διακοπές δεν υπάρχουν για την ομάδα φέτος, σκεπτόμαστε μόνο αυτό το ματς και εν συνεχεία έρχονται οι γιορτές. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα , τον Ιανουάριο, και θεωρώ πως αν δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και πως είμαστε μια οικογένεια τότε θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε».
Για τους προσωπικούς στόχους που έχει: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα και το πώς θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε ματς, καθώς από αυτό αντλώ και εγώ δύναμη».
Για τον κόσμο: «Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στους οπαδούς μας, που μας έδωσαν βοήθεια και δύναμη για να κερδίσουμε τον αγώνα. Αψήφησαν τα πάντα και ήρθαν στο γήπεδο, όπως συνηθίζουν να κάνουν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
